A tábor első napját izgatottan várták az edzők és a játékosok egyaránt. Reggel fél 8 és 9 óra között érkeztek a srácok, akik már alig várták, hogy focizhassanak.

A foglalkozásokat Budovinszky Krisztián és Szabó Norbert tartotta, „Koszti bá” és Szebeni Gábor segítette a két edző dolgát, amit utólag is köszönünk nekik! Fiataljainkat reggeli, ebéd és uzsonna (és persze sok-sok dinnye) is várta az edzések mellett.

Egy gyors bemutatkozás után 2 részre osztottuk a csoportot, délelőtt egy edzés és egy egymás közti játék szerepelt a programban, de mielőtt túlestünk volna a bemelegítésen, sajnos az időjárás közbeszólt. Leszakadt az ég, így a klubházba szorultunk, ahol tv nézéssel, csocsóval töltöttük az időt. Az ebéd után megnéztük a Góóól! című filmet és a zord időjárás ellenére is kivezényeltük a srácokat, mert nem maradhat egy nap sem foci nélkül! :)

Kedden és szerdán is kánikula fogadott minket, de ez nem szegte senki kedvét, délelőtt és délután is közel 2-2 órát töltöttünk a pályán. Korosztályok szerint 3 csoportban végeztük a feladatokat, labdavezetések, cselek, párharcok, sorversenyek és természetesen az egymás közti játék is szerepelt a programban. Kedd délután az ebéd végeztével a Góóól! című film második részét vetítettük le a gyerekeknek, de volt aki csocsózott, pókerezett a pihenőidőben. A délutáni edzés és meccsek után pedig kakaóscsiga várt mindenkit a nap zárása előtt.

Szerda délután az egymás közti játék után egy tizenegyespárbaj fokozta az izgalmakat, a kaput Szebeni Gábor, majd Budovinszky Krisztián őrizte kevés sikerrel. :) Szép gólokat láthattunk, több körben dőlt csak el a győztes kiléte.

Csütörtökön ipari mennyiségű bundás kenyér elfogyasztása után a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiára utaztunk. A stadionlátogatás után a Vál-völgyi Kisvasútra szálltunk, amely a felcsúti Puskás Akadémia és az Alcsútdobozi arborétum között jár. Délután fél 3 körül értünk csak vissza és az ebédet időhiány miatt szabad foglalkozás követte, Varga Domos csalódottan meg is jegyezte: „Anya,  ma nem volt edzés!” :D

Pénteken az utolsó napon már nagyon fáradt arcokkal találkoztunk, ennek ellenére délelőtt újabb edzést tartottunk. Az ebéd után a Trevi Cukrászdába vettük az irányt, ahol nagyon finom fagylaltot kaptunk. Miután visszasétáltunk a pályára a csütörtöki stadionlátogatásról egy kvíz játékot tartottunk, végezetül a második tizenegyespárbaj után, egy edzők-játékosok meccsel zártuk a tábort. Az edzők 3 korosztállyal néztek farkasszemet, két győzelem után a legkisebbek győzték csak le őket. :)

Összegzés: Nagyon jó hangulatban, megfelelő létszámban és hatalmas lelkesedéssel végezték a feladatokat a gyerekek, a versenyek szintén izgalmasra sikeredtek, alig várjuk, hogy elkezdődjenek az évközi edzések.

Szabó Norbert
edző

Képek a táborról

Események

Nincsenek események

Bemutatkozó videó

Nézze meg a hosszabb filmünket is!

Kövess minket!

Nyomtatványok

Kapcsolat

Postacím: 2071 Páty, Postafiók 73.
info@patyise.hu
Adószám: 18276510-1-13
Számlaszám: 10701180-67119916-51100005 (CIB Bank)

KÖVESS !