A Pátyi Sportegyesület tornászai nyílt edzés keretében január 29-én mutathatták meg szüleiknek, rokonaiknak, ismerőseiknek mit tudnak és mit tanultak. Az alsósok és felsősök külön-külön tornáztak ki-ki a saját korosztályával. Az edzésmunka lényegét a már megtanult tornaelemek és elemkapcsolatok, tornagyakorlatok alkották. A komplex bemelegítés után a gyerekek erő-, képesség- és mozgáskoordináció fejlesztő, tartásjavító, valamint akrobatikus gyakorlatokkal kápráztatták el a jelenlévőket. Tornászaink a rendhagyó edzésen, talajon, lovon, gyűrűn, gumiasztalon és gerendán, illetve ezek kiegészítő szerein dolgoztak. Büszkék vagyunk mindenkire, mert a gyerekek igazi tornászként nagyon fegyelmezetten, kitartóan és legjobb tudásuk szerint hajtották végre a feladatokat.

A 150 főt megmozgató eseménynek nagy sikere volt, jól érezte magát minden tornász, néző és edző egyaránt. Köszönjük a Bocskai István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola vezetésének, hogy az iskolai szünetben megtarthattuk rendezvényünket.Beszámolhatunk torna szakosztályunk életét nagyban befolyásoló másik eseményről is.

 

Idén ellátogattunk Győrbe a nemrég elkészült, új Olimpiai Tornacsarnokot megnézni a Győri Atlétikai Club (GYAC) Torna Szakosztályának meghívására. Utunk célja az volt, hogy megismerkedjünk a tornacsarnok tornaszerekkel történő berendezésével, a szerek funkcionális és optimális elhelyezésével, valamint tárgyalást folytassunk a korábbi lecserélt tornaszerek esetleges átvételéről. Ígéretet kaptunk, hogy a GYAC tulajdonú tornaszerekkel támogatni fogják egyesületünk torna szakosztályát. A felajánlás részeként nyújtót, állványos verseny gyűrűt, párhuzamos korlátot, gerendát, talajfilcet, versenydobbantót, leérkező szivacsokat, bakot, körzsámolyokat és lovat kaphatunk. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Vendéglátóinknak, mivel a tanulmányút során olyan információkkal, ismeretekkel gazdagodtunk, mely nagyban elősegítheti a még hatékonyabb tornaoktatást, valamint a GYAC Torna Szakosztályának támogató segítségével egyesületünk olyan tornaszerekhez juthat, melyek nélkül mindez nem lenne megvalósítható.

Minden tornázni, mozogni, játszani szerető, erősödni vágyó gyermeket szeretettel várunk edzéseinken!Szakály Róbert

 szakosztályvezető

 

Események

Nincsenek események

Bemutatkozó videó

Nézze meg a hosszabb filmünket is!

Kövess minket!

Nyomtatványok

Kapcsolat

Postacím: 2071 Páty, Postafiók 73.
info@patyise.hu
Adószám: 18276510-1-13
Számlaszám: 10701180-67119916-51100005 (CIB Bank)

KÖVESS !